Small Foot-Boggle Deluxe

18662

Small Foot

Small Foot-Boggle Deluxe 

Kutia me kubat me shkronja. Nje loje e markes Small Foot.

Loja ndihmon femijet ne zhvillimin e imagjinates per te krijuar fjale te ndryshme dhe nganjehere qesharake.

Nje loje jo vetem per femijet por edhe per te rriturit.

Lojrat Small Foot jane te prodhuara ne Gjermani

Marka Small Foot, Small Foot - Lodra Gjermane
Permasa Kutia 24 x 24 x 5 cm; Kubi 3 x 3 x 3 cm
Materiali Druri
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Small Foot-Boggle Deluxe 

Kutia me kubat me shkronja. Nje loje e markes Small Foot.

Loja ndihmon femijet ne zhvillimin e imagjinates per te krijuar fjale te ndryshme dhe nganjehere qesharake.

Nje loje jo vetem per femijet por edhe per te rriturit.

Lojrat Small Foot jane te prodhuara ne Gjermani

Fleta e të dhënave

Marka Small Foot, Small Foot - Lodra Gjermane
Permasa Kutia 24 x 24 x 5 cm; Kubi 3 x 3 x 3 cm
Materiali Druri

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë