Small Foot-Karta e Shkathtesise “Lepuri”

18696

Small Foot

Small Foot-Karta e Shkathtesise “Lepuri” 

Nje loje ne forme lepuri prej druri e markes Small Foot

Per femije te moshes mbi 18 muaj, djem dhe vajza

Zhvillon aftesine logjike dhe shkathtesine e femijes.

I meson ata te njohim ngjyrat dhe format

Lepuri ka 6 elemente

Lojrat Small Foot jane te prodhuara ne Gjermani

Marka Small Foot - Lodra Gjermane
Materiali Druri
Permasat (cm) 43 x 23 x 28 cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Small Foot-Karta e Shkathtesise “Lepuri” 

Nje loje ne forme lepuri prej druri e markes Small Foot

Per femije te moshes mbi 18 muaj, djem dhe vajza

Zhvillon aftesine logjike dhe shkathtesine e femijes.

I meson ata te njohim ngjyrat dhe format

Lepuri ka 6 elemente

Lojrat Small Foot jane te prodhuara ne Gjermani

Fleta e të dhënave

Marka Small Foot - Lodra Gjermane
Materiali Druri
Permasat (cm) 43 x 23 x 28 cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: