Small Foot-Kitare “Dizenjo” 

Nje kitare prej druri e markes Small Foot per femije te moshes mbi 3 vjec

Per djem dhe vajza te 'dashuruar' me melodine dhe muziken

Me 4 tela metalike per te nxitur deshiren per te luajtur me instrumentet muzikore

Lojrat Small Foot jane te prodhuara ne Gjermani

Marka Small Foot - Lodra Gjermane
Materiali Druri
Permasat (cm) 30 x 8 x 14 cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Small Foot-Kitare “Dizenjo” 

Nje kitare prej druri e markes Small Foot per femije te moshes mbi 3 vjec

Per djem dhe vajza te 'dashuruar' me melodine dhe muziken

Me 4 tela metalike per te nxitur deshiren per te luajtur me instrumentet muzikore

Lojrat Small Foot jane te prodhuara ne Gjermani

Fleta e të dhënave

Marka Small Foot - Lodra Gjermane
Materiali Druri
Permasat (cm) 30 x 8 x 14 cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë