Small Foot- Numerator

18651

Small Foot

Small Foot- Numerator

Numrator e markes Small Foot per te mesuar si te numerosh dhe te besh veprime matematikore

Material metalike dhe druri ne nje kombinim perfekt

Per femije mbi 6 vjec, te cilet sapo kane hedhur hapat e pare drejt edukimit

Broshura me 30 faqe, per djem dhe vajza

Me 10 harqe e rruaza me ngjyra te cilat i zhvendosni dukei llogaritur.55 detyra zbavitese nga njera ane dhe 55 ne anen tjeter.

Lojrat Small Foot jane te prodhuara ne Gjermani

Marka Small Foot - Lodra Gjermane
Materiali Dru dhe metal
Permasat (cm) Perafersisht 30 x 8 x 14 cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Small Foot- Numerator

Numrator e markes Small Foot per te mesuar si te numerosh dhe te besh veprime matematikore

Material metalike dhe druri ne nje kombinim perfekt

Per femije mbi 6 vjec, te cilet sapo kane hedhur hapat e pare drejt edukimit

Broshura me 30 faqe, per djem dhe vajza

Me 10 harqe e rruaza me ngjyra te cilat i zhvendosni dukei llogaritur.55 detyra zbavitese nga njera ane dhe 55 ne anen tjeter.

Lojrat Small Foot jane te prodhuara ne Gjermani

Fleta e të dhënave

Marka Small Foot - Lodra Gjermane
Materiali Dru dhe metal
Permasat (cm) Perafersisht 30 x 8 x 14 cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë