Small Foot- Pazell “Rendit shkronjat”

18661

Small Foot

Small Foot- Pazell “Rendit shkronjat” 

Meso shkronjat dhe renditi ato sipas nje vije logjike

Per femije mbi 3 vjec , qe sapo kane nisur te mesojne

Per cdo shkron je ka nje figure te detajuar me nje motiv dhe emrin edhe ne gjuhen angleze

Material druri me ngjyra dhe formen e shkronjave

Lojrat Small Foot jane te prodhuara ne Gjermani

Marka Small Foot - Lodra Gjermane
Permasa 30 x 24 x 1 cm
Materiali Druri
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Small Foot- Pazell “Rendit shkronjat” 

Meso shkronjat dhe renditi ato sipas nje vije logjike

Per femije mbi 3 vjec , qe sapo kane nisur te mesojne

Per cdo shkron je ka nje figure te detajuar me nje motiv dhe emrin edhe ne gjuhen angleze

Material druri me ngjyra dhe formen e shkronjave

Lojrat Small Foot jane te prodhuara ne Gjermani

Fleta e të dhënave

Marka Small Foot - Lodra Gjermane
Permasa 30 x 24 x 1 cm
Materiali Druri

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: