Small Foot-Trekendeshi Llogarites

18698

Small Foot-Trekendeshi Llogarites

Trekendeshi i llogaritjes per femijet nga 5 vjec e lart

Material druri i markes Small Foot per djem dhe vajza

Per magjistaret e ardhshem te matematikes

Loja perbehet nga 6 numra prej druri  te cilat do te perdoren nga operatoret e vegjel per detyrat sfiduese qe shfaq shkenca e aritmetikes

Lojrat Small Foot jane te prodhuara ne Gjermani

Marka Small Foot - Lodra Gjermane
Materiali Druri
Permasat (cm) 18 x 15 x 20 cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Small Foot-Trekendeshi Llogarites

Trekendeshi i llogaritjes per femijet nga 5 vjec e lart

Material druri i markes Small Foot per djem dhe vajza

Per magjistaret e ardhshem te matematikes

Loja perbehet nga 6 numra prej druri  te cilat do te perdoren nga operatoret e vegjel per detyrat sfiduese qe shfaq shkenca e aritmetikes

Lojrat Small Foot jane te prodhuara ne Gjermani

Fleta e të dhënave

Marka Small Foot - Lodra Gjermane
Materiali Druri
Permasat (cm) 18 x 15 x 20 cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë