Marka: Small Foot

Materiali: Dru

I pershtatshem per femije te moshave mbi 3 vjec.

I pershtatshem per djem dhe vajza.

Permasat: Perafersisht, 100 x 120 x 12 cm

Ne paketim jane te perfshira 100 pjese druri,te cilat mund te kombinohen duke krijuar hekurudhat,trenin,shtepite e vogla, pemet, etj.

Marka Small Foot - Lodra Gjermane
Materiali Druri
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Marka: Small Foot

Materiali: Dru

I pershtatshem per femije te moshave mbi 3 vjec.

I pershtatshem per djem dhe vajza.

Permasat: Perafersisht, 100 x 120 x 12 cm

Ne paketim jane te perfshira 100 pjese druri,te cilat mund te kombinohen duke krijuar hekurudhat,trenin,shtepite e vogla, pemet, etj.

Fleta e të dhënave

Marka Small Foot - Lodra Gjermane
Materiali Druri

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë