Small Foot-Hekurudhe Druri e vogel

18655

Small Foot

Hekurudhe Druri e vogel-Small Foot

Hekurudhe e markes Small Foot , material druri

I pershtatshem per femije te moshave mbi 3 vjec.

I pershtatshem per djem dhe vajza.

Ne paketim jane te perfshira 51 pjese druri,te cilat mund te kombinohen duke krijuar hekurudhat,trenin,shtepite e vogla, pemet, etj.

Lojrat Small Foot jane te prodhuara ne Gjermani

Marka Small Foot - Lodra Gjermane
Materiali Druri
Permasat (cm) 100 x 50 x 7,5 cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Hekurudhe Druri e vogel-Small Foot

Hekurudhe e markes Small Foot , material druri

I pershtatshem per femije te moshave mbi 3 vjec.

I pershtatshem per djem dhe vajza.

Ne paketim jane te perfshira 51 pjese druri,te cilat mund te kombinohen duke krijuar hekurudhat,trenin,shtepite e vogla, pemet, etj.

Lojrat Small Foot jane te prodhuara ne Gjermani

Fleta e të dhënave

Marka Small Foot - Lodra Gjermane
Materiali Druri
Permasat (cm) 100 x 50 x 7,5 cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë