Clementoni Loder Chimica Fisica & Ingegneria

22493

4 190 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Një laborator i vërtetë për shkencëtarë "të mëdhenj"

Kryeni reaksionet kimike me eksperimente për të zbuluar botën e shkencave ekzakte

Kimia dhe reaksionet kimike ne siguri te plote

Kontrolloni ligjet e fizikës dhe zbuloni mekanizmat e funksionimit të levave dhe ingranazheve duke ndërtuar makina të vërteta pune!

Merrni edhe udhezuesin e perdorimit se bashku me laboratorin

E markes Clementon per fmeije mbi 8 vjeç

Marka Clementoni
Permasat (cm) 7,00 x 45,10 x 31,10 cm

Më shumë informacion

Një laborator i vërtetë për shkencëtarë "të mëdhenj"

Kryeni reaksionet kimike me eksperimente për të zbuluar botën e shkencave ekzakte

Kimia dhe reaksionet kimike ne siguri te plote

Kontrolloni ligjet e fizikës dhe zbuloni mekanizmat e funksionimit të levave dhe ingranazheve duke ndërtuar makina të vërteta pune!

Merrni edhe udhezuesin e perdorimit se bashku me laboratorin

E markes Clementon per fmeije mbi 8 vjeç

Fleta e të dhënave

Marka Clementoni
Permasat (cm) 7,00 x 45,10 x 31,10 cm

23 produkte te tjere ne te njejten kategori: