Laboratori i Madh i Kimise

18225

4 290 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen

Pershkrimi

Laboratori i Madh i Kimise

Nje loje per kimistet e vegjel, me te cilen mund te realizohen rreth 250 eksperimente te thjeshta dhe te sigurta.

Loja permban nje shumellojshmeri instrumentash dhe shume elemente kimike te pa demshme per femijet, me te cilat mund te krijohen reaksione kimike.

Te gjitha aktivitetet jane te ilustruara ne manual, me ane te cilit femijet mund te kuptojne molekulat dhe substancat.

Manualet jane ne gjuhen Italisht, Gjermanisht, Frengjishtl, Anglisht, Spanjisht