Small Foot-Lopate Bejsbolli 

Bejsbolli nje loje mjaft e ndjekur. Loje e cila luhet ne tavoline.

Ajo mundeson zhdervjelltesimin e femijeve si dhe kordinimin sy - dore.

Loja eshte material druri me nderthurje metalike e markes Small Foot

Rekomandohet per femije te moshave 5 vjec e siper

Per vajzat dhe djemte qe duan te zbaviten.

Lojrat Small Foot jane te prodhuara ne Gjermani

Marka Small Foot, Small Foot - Lodra Gjermane
Permasa 30 x 33 x 19 cm
Materiali Druri dhe metali
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Small Foot-Lopate Bejsbolli 

Bejsbolli nje loje mjaft e ndjekur. Loje e cila luhet ne tavoline.

Ajo mundeson zhdervjelltesimin e femijeve si dhe kordinimin sy - dore.

Loja eshte material druri me nderthurje metalike e markes Small Foot

Rekomandohet per femije te moshave 5 vjec e siper

Per vajzat dhe djemte qe duan te zbaviten.

Lojrat Small Foot jane te prodhuara ne Gjermani

Fleta e të dhënave

Marka Small Foot, Small Foot - Lodra Gjermane
Permasa 30 x 33 x 19 cm
Materiali Druri dhe metali

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë