Pishine Kerpudhe 1.02 m x 89 cm

19727

2 190 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Pishine Kerpudhe 1.02 m x 89 cm

Pishina e duhur per aventura te fresketa verore.

Material rezistent, anti-alergjik dhe higjienik per femijet.

Permasat: 102 x 89 cm.

E pershtatshme per femije nga mosha 1-3 vjec.

Permasat (cm) 1.02 m x 89 cm

Më shumë informacion

Pishine Kerpudhe 1.02 m x 89 cm

Pishina e duhur per aventura te fresketa verore.

Material rezistent, anti-alergjik dhe higjienik per femijet.

Permasat: 102 x 89 cm.

E pershtatshme per femije nga mosha 1-3 vjec.

Fleta e të dhënave

Permasat (cm) 1.02 m x 89 cm

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: