Makine me Telekomande Gesco 3+ NO. 27A-6

22594

Makine me telekomande NO. 27A-6 ngjyre e kuqe

Me ngjyre te kuqe, punon me bateri dhe eshte per femije mbi 3 vjec

Femija mund te kontrolloje plotesisht makinen ne te gjitha drejtimet

Telekomanda punon me bateri, hap dhe mbyll dyert si dhe drejton makinen

Me drita ne pjesen e pasme dhe te perparme. 

Qe femijet te perjetojne ndjesine e te drejtuarit te nje makine.

Permasat (cm) Shkalla 1:16
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Makine me telekomande NO. 27A-6 ngjyre e kuqe

Me ngjyre te kuqe, punon me bateri dhe eshte per femije mbi 3 vjec

Femija mund te kontrolloje plotesisht makinen ne te gjitha drejtimet

Telekomanda punon me bateri, hap dhe mbyll dyert si dhe drejton makinen

Me drita ne pjesen e pasme dhe te perparme. 

Qe femijet te perjetojne ndjesine e te drejtuarit te nje makine.

Fleta e të dhënave

Permasat (cm) Shkalla 1:16

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

29 produkte te tjere ne te njejten kategori: