Small Foot-Hekurudhe Druri e vogel

18655

7 390 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Hekurudhe Druri e vogel-Small Foot

Hekurudhe e markes Small Foot , material druri

I pershtatshem per femije te moshave mbi 3 vjec.

I pershtatshem per djem dhe vajza.

Ne paketim jane te perfshira 51 pjese druri,te cilat mund te kombinohen duke krijuar hekurudhat,trenin,shtepite e vogla, pemet, etj.

Lojrat Small Foot jane te prodhuara ne Gjermani

Marka Small Foot - Lodra Gjermane
Materiali Druri
Permasat (cm) 100 x 50 x 7,5 cm

Më shumë informacion

Hekurudhe Druri e vogel-Small Foot

Hekurudhe e markes Small Foot , material druri

I pershtatshem per femije te moshave mbi 3 vjec.

I pershtatshem per djem dhe vajza.

Ne paketim jane te perfshira 51 pjese druri,te cilat mund te kombinohen duke krijuar hekurudhat,trenin,shtepite e vogla, pemet, etj.

Lojrat Small Foot jane te prodhuara ne Gjermani

Fleta e të dhënave

Marka Small Foot - Lodra Gjermane
Materiali Druri
Permasat (cm) 100 x 50 x 7,5 cm

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: