Small Foot-Kubi Aktiv “Elefanti”

18666

8 490 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Small Foot-Kubi Aktiv “Elefanti” 

Kub aktik me 4 rrota. Nje sfide e madhe per gishtat e femijes.

Ky elefant eshte i bere me dru me ngjyra ne te cilin ka shume aktivitete per te bere.

Per femijet e moshes mbi 18 muajsh.

Loja e markes Small Foot zhvillon aftesite motorike te te menduarit

Lojrat Small Foot jane te prodhuara ne Gjermani

Marka Small Foot - Lodra Gjermane
Permasa 36 x 30 x 30 cm
Materiali Metal dhe dru

Më shumë informacion

Small Foot-Kubi Aktiv “Elefanti” 

Kub aktik me 4 rrota. Nje sfide e madhe per gishtat e femijes.

Ky elefant eshte i bere me dru me ngjyra ne te cilin ka shume aktivitete per te bere.

Per femijet e moshes mbi 18 muajsh.

Loja e markes Small Foot zhvillon aftesite motorike te te menduarit

Lojrat Small Foot jane te prodhuara ne Gjermani

Fleta e të dhënave

Marka Small Foot - Lodra Gjermane
Permasa 36 x 30 x 30 cm
Materiali Metal dhe dru

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: