Small Foot- Pazell “Rendit shkronjat”

18661

1 090 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Small Foot- Pazell “Rendit shkronjat” 

Meso shkronjat dhe renditi ato sipas nje vije logjike

Per femije mbi 3 vjec , qe sapo kane nisur te mesojne

Per cdo shkron je ka nje figure te detajuar me nje motiv dhe emrin edhe ne gjuhen angleze

Material druri me ngjyra dhe formen e shkronjave

Lojrat Small Foot jane te prodhuara ne Gjermani

Marka Small Foot - Lodra Gjermane
Permasa 30 x 24 x 1 cm
Materiali Druri

Më shumë informacion

Small Foot- Pazell “Rendit shkronjat” 

Meso shkronjat dhe renditi ato sipas nje vije logjike

Per femije mbi 3 vjec , qe sapo kane nisur te mesojne

Per cdo shkron je ka nje figure te detajuar me nje motiv dhe emrin edhe ne gjuhen angleze

Material druri me ngjyra dhe formen e shkronjave

Lojrat Small Foot jane te prodhuara ne Gjermani

Fleta e të dhënave

Marka Small Foot - Lodra Gjermane
Permasa 30 x 24 x 1 cm
Materiali Druri

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: