Small Foot-Skeitbord me Drita Jeshile

18665

5 090 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Small Foot-Skeitbord me Drita Jeshile

Skeitbord, nje loje e preferuar nga femijet. Per te gjithe ata te cilet jane capkene dhe guximtare.

Loja eshte e markes Small Foot.

Skeitbordi ka ngjyre jeshile dhe rrota prej gome ngjyre te verdhe.

Dritat jeshile qe ka do tjua lehtesojne xhirot duke ndricuar rrugen dhe duke lajmeruar te tjeret qe ju pokaloni.

Kjo loje eshte mjaft e mire per femijet pasi i meson ata te kene kujdes me shpejteine dhe pengesat qe hasin rruges, te mesojne dhe te kultivojne aftesine e balances.

Eshte e pershtatshme per femije te moshave mbi 6 vjec.

Lojrat Small Foot jane te prodhuara ne Gjermani

Marka Small Foot - Lodra Gjermane, Small Foot
Materiali Sintetik
Permasat (cm) 71 x 19 x 9 cm

Më shumë informacion

Small Foot-Skeitbord me Drita Jeshile

Skeitbord, nje loje e preferuar nga femijet. Per te gjithe ata te cilet jane capkene dhe guximtare.

Loja eshte e markes Small Foot.

Skeitbordi ka ngjyre jeshile dhe rrota prej gome ngjyre te verdhe.

Dritat jeshile qe ka do tjua lehtesojne xhirot duke ndricuar rrugen dhe duke lajmeruar te tjeret qe ju pokaloni.

Kjo loje eshte mjaft e mire per femijet pasi i meson ata te kene kujdes me shpejteine dhe pengesat qe hasin rruges, te mesojne dhe te kultivojne aftesine e balances.

Eshte e pershtatshme per femije te moshave mbi 6 vjec.

Lojrat Small Foot jane te prodhuara ne Gjermani

Fleta e të dhënave

Marka Small Foot - Lodra Gjermane, Small Foot
Materiali Sintetik
Permasat (cm) 71 x 19 x 9 cm

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: