Small Foot-Skeitbord Metro

18667

8 190 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Small Foot-Skeitbord Metro

Skeitbord, nje loje e preferuar nga femijet. Per te gjithe ata te cilet jane capkene dhe guximtare.

Loja eshte e markes Small Foot.

Skeitbordi ka ngjyre gri te erret ne pjesen e siperme dhe jeshile pjesa e posthme me rrotat.

Kjo loje eshte mjaft e mire per femijet pasi i meson ata te kene kujdes me shpejteine dhe pengesat qe hasin rruges, te mesojne dhe te kultivojne aftesine e balances.

Eshte e pershtatshme per femije te moshave mbi 6 vjec, djem dhe vajza.

Lojrat Small Foot jane te prodhuara ne Gjermani

Marka Small Foot - Lodra Gjermane, Small Foot
Materiali Sintetike dhe druri
Permasat (cm) 79 x 20 x 12 cm

Më shumë informacion

Small Foot-Skeitbord Metro

Skeitbord, nje loje e preferuar nga femijet. Per te gjithe ata te cilet jane capkene dhe guximtare.

Loja eshte e markes Small Foot.

Skeitbordi ka ngjyre gri te erret ne pjesen e siperme dhe jeshile pjesa e posthme me rrotat.

Kjo loje eshte mjaft e mire per femijet pasi i meson ata te kene kujdes me shpejteine dhe pengesat qe hasin rruges, te mesojne dhe te kultivojne aftesine e balances.

Eshte e pershtatshme per femije te moshave mbi 6 vjec, djem dhe vajza.

Lojrat Small Foot jane te prodhuara ne Gjermani

Fleta e të dhënave

Marka Small Foot - Lodra Gjermane, Small Foot
Materiali Sintetike dhe druri
Permasat (cm) 79 x 20 x 12 cm

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: