Small Foot-Trekendeshi Llogarites

18698

2 290 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Small Foot-Trekendeshi Llogarites

Trekendeshi i llogaritjes per femijet nga 5 vjec e lart

Material druri i markes Small Foot per djem dhe vajza

Per magjistaret e ardhshem te matematikes

Loja perbehet nga 6 numra prej druri  te cilat do te perdoren nga operatoret e vegjel per detyrat sfiduese qe shfaq shkenca e aritmetikes

Lojrat Small Foot jane te prodhuara ne Gjermani

Marka Small Foot - Lodra Gjermane
Materiali Druri
Permasat (cm) 18 x 15 x 20 cm

Më shumë informacion

Small Foot-Trekendeshi Llogarites

Trekendeshi i llogaritjes per femijet nga 5 vjec e lart

Material druri i markes Small Foot per djem dhe vajza

Per magjistaret e ardhshem te matematikes

Loja perbehet nga 6 numra prej druri  te cilat do te perdoren nga operatoret e vegjel per detyrat sfiduese qe shfaq shkenca e aritmetikes

Lojrat Small Foot jane te prodhuara ne Gjermani

Fleta e të dhënave

Marka Small Foot - Lodra Gjermane
Materiali Druri
Permasat (cm) 18 x 15 x 20 cm

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: