Makine me Telekomande Police 3+ NO. JH999-19

22603

1 290 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Makine Police me ngjyre te zeze me telekomande NO. JH999-19

Makina eshte e pershtatshme per femijet mbi 3 vjeç

Opsione te telekomandes: Ecje perpara, mbrapa majtas/djathtas, stop.

Telekomanda dhe makina kerkojne bateri qe nuk jane pershire ne paketim.

Shakalla 1:16. 

Permasat (cm) Shkalla 1:16

Më shumë informacion

Makine Police me ngjyre te zeze me telekomande NO. JH999-19

Makina eshte e pershtatshme per femijet mbi 3 vjeç

Opsione te telekomandes: Ecje perpara, mbrapa majtas/djathtas, stop.

Telekomanda dhe makina kerkojne bateri qe nuk jane pershire ne paketim.

Shakalla 1:16. 

Fleta e të dhënave

Permasat (cm) Shkalla 1:16

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: