Makine per Femije BMW XB-MB835R

20953

25 990 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Nje makine per femije BMW modeli XB-MB835R

Me ngarkese maksimale deri ne 20 kg, e pershtatshme per femije mbi 3 vjeç

Kohe karikimi 8-12 ore me kapacitet 1000mA( 12V1000mA adapter (AC220-240V, DC12V)

Shpejtesia maksimale 3-5km/h, ju mund te udhetoni 45-60 minuta

Makina ehste ngjyre e bardhe ne pjesen e sedilejs ka dy bateri

Me rripa sigurimi dhe gjithcka si nje shofer i vertete

Kapaciteti i Baterise 1000mA
Permasat (cm) 109x58x29cm

Më shumë informacion

Nje makine per femije BMW modeli XB-MB835R

Me ngarkese maksimale deri ne 20 kg, e pershtatshme per femije mbi 3 vjeç

Kohe karikimi 8-12 ore me kapacitet 1000mA( 12V1000mA adapter (AC220-240V, DC12V)

Shpejtesia maksimale 3-5km/h, ju mund te udhetoni 45-60 minuta

Makina ehste ngjyre e bardhe ne pjesen e sedilejs ka dy bateri

Me rripa sigurimi dhe gjithcka si nje shofer i vertete

Fleta e të dhënave

Kapaciteti i Baterise 1000mA
Permasat (cm) 109x58x29cm

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: