Pino Labirint Xhungla

18802

Pino Labirint Xhungla

Nje labirint me mistere ne xhungel

Lidhni trupin e kafshes me koken e tij

Nje pino prej druri per femije mbi 18 muajsh

Gjate plotesimit te labirintit femija has veshtiresi dhe ve ne levizje te menduarin logjik

Zhvillon aftesine e femijes per te planifikuar, organizuar dhe perqendruar ne zgjidhjen e gjeagjezes

Marka Pino
Materiali Druri
Permasat (cm) 30×22.5×2 cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Pino Labirint Xhungla

Nje labirint me mistere ne xhungel

Lidhni trupin e kafshes me koken e tij

Nje pino prej druri per femije mbi 18 muajsh

Gjate plotesimit te labirintit femija has veshtiresi dhe ve ne levizje te menduarin logjik

Zhvillon aftesine e femijes per te planifikuar, organizuar dhe perqendruar ne zgjidhjen e gjeagjezes

Fleta e të dhënave

Marka Pino
Materiali Druri
Permasat (cm) 30×22.5×2 cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: