Set Kafshët e Mia, Ora dhe Koha e Banjës

18446

Set Kafshët e Mia, Ora dhe Koha e Banjës 

Nje set per femije 2-4 vjec qe permban, librin me zerat e kafsheve, nje ore prej druri e markes Pino dhe 14 formuese "Koha e Banjos"

Kafshët e mia-Në faqet e këtij libri fëmijët do të takojnë kafshët e mrekullueshme që flasin dhe që kanë dëshirë të luajnë me fëmijët. Fëmijët, jo vetëm mund të dëgjojnë zërat e tyre, por edhe mund ti prekin ato.

Ky libër është për fëmijë të vegjël të moshës 1-3 vjeç, të cilët në komunikimin me botën, kafshët janë ato që i pëlqejnë të zbaviten dhe ti imitojnë.

Libri nuk përbën rrezik gjatë përdorimit nga ana e fëmijëve. Bateritë janë të izoluara. Botuesi këshillon prindërit që bateritë të ndërrohen nga të rriturit. Ato nuk duhet të afrohen pranë zjarrit

Ora Pino- Ore e markes Pino me numra te medhenjt.

Mjaft edukative pasi lejon femijet tuaj te mesojne oren duke u argetuar me akrepat.

Koha e Banjes- Nderto traktorin gjate kohes qe ben dushin. Per femije te moshes mbi 3 vjec.

Zhvillon aftesite imagjinuese, njohese,krijuese si dhe lidhjet logjike,Te buta si sfungjer me shkume dhe plot ngjyra pjeset e lodres behen me argetuese

Më shumë informacion

Set Kafshët e Mia, Ora dhe Koha e Banjës 

Nje set per femije 2-4 vjec qe permban, librin me zerat e kafsheve, nje ore prej druri e markes Pino dhe 14 formuese "Koha e Banjos"

Kafshët e mia-Në faqet e këtij libri fëmijët do të takojnë kafshët e mrekullueshme që flasin dhe që kanë dëshirë të luajnë me fëmijët. Fëmijët, jo vetëm mund të dëgjojnë zërat e tyre, por edhe mund ti prekin ato.

Ky libër është për fëmijë të vegjël të moshës 1-3 vjeç, të cilët në komunikimin me botën, kafshët janë ato që i pëlqejnë të zbaviten dhe ti imitojnë.

Libri nuk përbën rrezik gjatë përdorimit nga ana e fëmijëve. Bateritë janë të izoluara. Botuesi këshillon prindërit që bateritë të ndërrohen nga të rriturit. Ato nuk duhet të afrohen pranë zjarrit

Ora Pino- Ore e markes Pino me numra te medhenjt.

Mjaft edukative pasi lejon femijet tuaj te mesojne oren duke u argetuar me akrepat.

Koha e Banjes- Nderto traktorin gjate kohes qe ben dushin. Per femije te moshes mbi 3 vjec.

Zhvillon aftesite imagjinuese, njohese,krijuese si dhe lidhjet logjike,Te buta si sfungjer me shkume dhe plot ngjyra pjeset e lodres behen me argetuese

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: