Makine per Femije Suv Mercedes Benz ML350 SUV

31984

Chipolino

6

24 990 Lekë

39 990 Lekë

  • Makine per femije Mercedes Benz
  • Mund ta ngasin vete femijet, ose prinderit me telekomande
  • Lidhet me MP3 dhe ka drita LED
  • Femijet do te perjetojne kenaqesi maksimale
  • Garanci 1 vit

Makine per Femije Suv Mercedes Benz modeli ML350 SUV

Femijet  do te perjetojne ndjesine e shoferit te vogel 

Adrenaline dhe kenaqesi ne momentin e drejtimit te makines 

Makina eshte me bateri dhe mund te punoje perreth nje ore me nje karikim te vetem

Rrip sigurimi si dhe nje sirene ne timon 

Me telekomande e cila mund te perdoret edhe nga prinderit 

Mund ta lidhesh me MP3 dhe drita LED

Material prej plastike e forte dhe cilesore

E pershtateshme per tu perdorur nga femijet deri ne 25 kg 

Input: 230-240V, 50Hz Dalja: 12V DC 500mA;

Permasat jane 120 x 57 x 40 cm 

 Fuqia eshte 25 W 

Shpejtesia e makines eshte 5 km/h

Garanci 1 vit

Garancia 1 vit
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Makine per Femije Suv Mercedes Benz modeli ML350 SUV

Femijet  do te perjetojne ndjesine e shoferit te vogel 

Adrenaline dhe kenaqesi ne momentin e drejtimit te makines 

Makina eshte me bateri dhe mund te punoje perreth nje ore me nje karikim te vetem

Rrip sigurimi si dhe nje sirene ne timon 

Me telekomande e cila mund te perdoret edhe nga prinderit 

Mund ta lidhesh me MP3 dhe drita LED

Material prej plastike e forte dhe cilesore

E pershtateshme per tu perdorur nga femijet deri ne 25 kg 

Input: 230-240V, 50Hz Dalja: 12V DC 500mA;

Permasat jane 120 x 57 x 40 cm 

 Fuqia eshte 25 W 

Shpejtesia e makines eshte 5 km/h

Garanci 1 vit

Fleta e të dhënave

Garancia 1 vit

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Aksesorë të tjerë që lidhen me këtë produkt:

14 produkte te tjere ne te njejten kategori: