Fustan i Shkurter Ngjyre Roze

15749

Fustan i shkurter

Ngjyra: Roze

Materiali: Chiffon dhe mendafsh

Menge trecerekshe

Me xhepa

Ngjyra dhe stili i prerjes ju ben te dukeni me fashion

Busti

94cm

Beli

90cm

Legeni

98cm

Gjatesia e Mengeve

36cm

Gjeresia e shpatullave

34cm

Gjatesia e fustanit

81cm

Gjinia Femer
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Fustan i shkurter

Ngjyra: Roze

Materiali: Chiffon dhe mendafsh

Menge trecerekshe

Me xhepa

Ngjyra dhe stili i prerjes ju ben te dukeni me fashion

Busti

94cm

Beli

90cm

Legeni

98cm

Gjatesia e Mengeve

36cm

Gjeresia e shpatullave

34cm

Gjatesia e fustanit

81cm

Fleta e të dhënave

Gjinia Femer

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.
<