Ditar Shkollor 12 Muaj Lonsdale

20929

Ditar per shkolle me dizenjo te vecante

Flamurin anglez dhe ngjyren baze te zezen

Ditari ka faqe per çdo muaj ku femija mund te shenoje gjithcka qe i duhet.

Nje aksesor i nevojshem per shkolle

Më shumë informacion

Ditar per shkolle me dizenjo te vecante

Flamurin anglez dhe ngjyren baze te zezen

Ditari ka faqe per çdo muaj ku femija mund te shenoje gjithcka qe i duhet.

Nje aksesor i nevojshem per shkolle

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Produktet që keni parë