Ditar Shkollor 12 Muaj Sweet Years

20930

Ditar per shkolle me dizenjo te vecante

Sweet Years me lule roze dhe te bardha

Ditari ka faqe per çdo muaj ku femija mund te shenoje gjithcka qe i duhet.

Nje aksesor i nevojshem per shkolle

Fletet me kuadrate dhe me kalendare ne pjesen e siperme

Më shumë informacion

Ditar per shkolle me dizenjo te vecante

Sweet Years me lule roze dhe te bardha

Ditari ka faqe per çdo muaj ku femija mund te shenoje gjithcka qe i duhet.

Nje aksesor i nevojshem per shkolle

Fletet me kuadrate dhe me kalendare ne pjesen e siperme

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Produktet që keni parë