Set per vajzat e vogla

Me personazhet e Frozen Elsen dhe Anen

Kuti lunch Box ngjyre roze me bojqielli me nje luge dhe pirun te vogel ngjyre roze

Ka dy ndarje, pjesen e siperme te levizshme qe mund te hiqet ose te vendoset sipas deshires

Materiali plastike

+

Shishe uji me sasi 500ml

Me dizenjo Frozen, ngjyre lejla e celur me tapen e kuqe

Materiali alumini mjaft praktike dhe e lehte per femijen

Gjithcka qe ju duhet per kete sezon te ri shkollor

Personazhi per Femije Frozen
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Set per vajzat e vogla

Me personazhet e Frozen Elsen dhe Anen

Kuti lunch Box ngjyre roze me bojqielli me nje luge dhe pirun te vogel ngjyre roze

Ka dy ndarje, pjesen e siperme te levizshme qe mund te hiqet ose te vendoset sipas deshires

Materiali plastike

+

Shishe uji me sasi 500ml

Me dizenjo Frozen, ngjyre lejla e celur me tapen e kuqe

Materiali alumini mjaft praktike dhe e lehte per femijen

Gjithcka qe ju duhet per kete sezon te ri shkollor

Fleta e të dhënave

Personazhi per Femije Frozen

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Produktet që keni parë