Geta Zhartiere Baci Lingerie 1001

7598

Geta Zhartiere Baci Lingerie 1001

Misterioze, elegante dhe joshese. 

Tre cilesi qe pershkruajne keto geta te zeza trasparente.

Te hapura per te krijuar efektin zhartiere dhe komode ne lekure.

Mase One Size.

Më shumë informacion

Geta Zhartiere Baci Lingerie 1001

Misterioze, elegante dhe joshese. 

Tre cilesi qe pershkruajne keto geta te zeza trasparente.

Te hapura per te krijuar efektin zhartiere dhe komode ne lekure.

Mase One Size.

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.