Gota Uji Wave 26Cl Set 6 Cope

31024

Home Style

Gota Uji  Wave 26Cl Set 6 Cope

Dizajne te valezuar

Praktike per uje dhe lengje frutash

Më shumë informacion

Gota Uji  Wave 26Cl Set 6 Cope

Dizajne te valezuar

Praktike per uje dhe lengje frutash

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.