Jastek Tencel Anatomik 60x40x12 cm

27345

Jastek Tencel Anatomik me permasa 60x40x12 cm

I Dizajnuar që të sigurojë gjumë të rehatshëm gjatë gjithë Natës,

I përshtatshëm për të gjitha pozitat.

I përbërë nga shkuma memorike e një cilësie të lartë në formën saponetta. 

Mbështjellësi i jastekut mund të hiqet dhe të lahet dhe përbëhet nga fibrat Tencel

Mundëson një pushim qetësues dhe freski gjatë gjithë natës.

Marka Comodita
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Jastek Tencel Anatomik me permasa 60x40x12 cm

I Dizajnuar që të sigurojë gjumë të rehatshëm gjatë gjithë Natës,

I përshtatshëm për të gjitha pozitat.

I përbërë nga shkuma memorike e një cilësie të lartë në formën saponetta. 

Mbështjellësi i jastekut mund të hiqet dhe të lahet dhe përbëhet nga fibrat Tencel

Mundëson një pushim qetësues dhe freski gjatë gjithë natës.

Fleta e të dhënave

Marka Comodita

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.