Telefon Speaker EACOME VC100

Shëno vlerësimin tënd

Telefon Speaker EACOME VC100

Telefon Speaker EACOME VC100

Add to wishlist

Telefon Speaker EACOME VC100 Shiko te zmadhuar

DHS0003

2 990 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen

Pershkrimi

Telefon Speaker EACOME VC100
Telefon i pershtashem per video telefonata ne keonfernca ose mbledhje pune.
Mikrofon qe ne rreze 360 grade.
Lidhet me video e konferneces per te krijuar nje audio me te mire.
Lidhet me telefonin me zyres, me laptop, me Skype.
Regjistron telefonatat nese i vendoset nje karte SD