Outdoor Wireless Access Point WA7510N TP Link

Shëno vlerësimin tënd

Outdoor Wireless Access Point WA7510N TP Link

Outdoor Wireless Access Point WA7510N TP Link

  EP0041

  6 990 Lekë

  Opsionet ne dispozicion

  Tirane
  Pa pageseVjen brenda 24 oreve
  Qytete te tjera
  250 lekeVjen brenda 48 oreve
  Kosove
  7,1 euroVjen brenda 72 oreve
  Transport i shpejte
  kudo ne Shqiperi dhe Kosove
  Paguaj Kesh
  kur merr mallin
  Ktheje brenda 48 oreve
  nese nuk te pelqen

  Pershkrimi

  Outdoor Wireless Access Point WA7510N TP Link 

  Shpejtesia e wirelessit eshte deri ne 150 Mbps e cila perputhet me 802.11a IEEE / n

  Zgjidhje 5GHz siguron më pak shqetësime të shkaktuara nga pajisje të tjera radio 2.4GHz dhe më të qëndrueshme 

  15dBi antenë të dyfishtë te polarizuar për të ndërtuar në distancë të gjatë lidhje Wi-Fi 

  Ka fuqi te larte për të arritur mbulimet dhe sinjalet ne lidhje me shpejtesine

  Deri në 60 metra ka vendosje fleksibël me fuqi të përfshirë mbi Ethernet Injector 

  Permasat jane  9.8 x 3.3 x 2.4 in (250 x 85 x 60.5mm) 

  Frekuencat e tij jane 5.150-5.250GHz

  • Specifikimet
  • Tipi i Lidhjes : Tipi i Lidhjes: Wireless