InkCard BJ CRG PG-37

Shëno vlerësimin tënd

InkCard BJ CRG PG-37

InkCard BJ CRG PG-37

Add to wishlist

InkCard BJ CRG PG-37 Shiko te zmadhuar

LS0018

2 660 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen

Pershkrimi

InkCard BJ CRG PG-37

BLK INK IP1900/1800 MP210/220/470 Yield

220 fq

Produkt origjinal