InkCard CLI-521 C/M/Y Pack

Shëno vlerësimin tënd

InkCard CLI-521 C/M/Y Pack

InkCard CLI-521 C/M/Y Pack

Add to wishlist

InkCard CLI-521 C/M/Y Pack Shiko te zmadhuar

LS0041

5 900 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen

Pershkrimi

InkCard CLI-521 C/M/Y Pack

BJ CARTRIDGE CLI-521 C/M/Y Pack

Produkt origjinal