InkCard PG40

Shëno vlerësimin tënd

InkCard PG40

InkCard PG40

Add to wishlist

InkCard PG40 Shiko te zmadhuar

LS0036

3 450 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen

Pershkrimi

InkCard PG40

Black ink Cartridge per IJ FAX

Produkt origjinal