InkCard PG-510

Shëno vlerësimin tënd

InkCard PG-510

InkCard PG-510

Add to wishlist

InkCard PG-510 Shiko te zmadhuar

LS0022

2 660 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen

Pershkrimi

InkCard PG-510

Black ink Cartridge

(black cartridge per MP240, MP250,MP260, MX320)

Produkt origjinal