InkCard PGI-35

Shëno vlerësimin tënd

InkCard PGI-35

InkCard PGI-35

Add to wishlist

InkCard PGI-35 Shiko te zmadhuar

LS0035

1 550 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen

Pershkrimi

InkCard PGI-35

CRG PGI-35 BLACK  iP100

Produkt origjinal