InkCard PGI520B

Shëno vlerësimin tënd

InkCard PGI520B

InkCard PGI520B

Add to wishlist

InkCard PGI520B Shiko te zmadhuar

LS0020

2 500 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen

Pershkrimi

InkCard PGI520B

Black ink Cartridge

Produkt origjinal