InkCard PGI5B

Shëno vlerësimin tënd

InkCard PGI5B

InkCard PGI5B

Add to wishlist

InkCard PGI5B Shiko te zmadhuar

LS0019

2 800 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen

Pershkrimi

InkCard PGI5B

Black ink Cartridge

Produkt origjinal