Adaptor PRO DUO Platinet micro SDHC

4787

Adaptor PRO DUO Platinet micro SDHC

Ju mund te vendosni njekohesisht 2 karta micro tek ky adaptor.

Per karta micro SD dhe micro SDHC.

Shume praktik ne perdorim.

Suporton karta deri ne 16 GB.

Produkt origjinal Platinet.

Marka Platinet
Garancia 1 vit
Kapaciteti 16 GB
Klasi i Shpejtesise Klas 2 (2 MB/s)
Lloji i kartes Karte Micro SD + Adaptor
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Adaptor PRO DUO Platinet micro SDHC

Ju mund te vendosni njekohesisht 2 karta micro tek ky adaptor.

Per karta micro SD dhe micro SDHC.

Shume praktik ne perdorim.

Suporton karta deri ne 16 GB.

Produkt origjinal Platinet.

Fleta e të dhënave

Marka Platinet
Garancia 1 vit
Kapaciteti 16 GB
Klasi i Shpejtesise Klas 2 (2 MB/s)
Lloji i kartes Karte Micro SD + Adaptor

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: