Bokse Amani 3.1 Bluetooth A10

23529

Boks me bluetooth Amani 3 ne 1 A10

Lidheni me smartphonin tuaj apo cdo paisje qe deshironi me bluetooth apo wireless

Ne kuti ndodhen 3 bokse 1 i madh dhe 2 te vegjel qe transmetojne muzike nga paisja juaj por edhe FM Radio

Fuqia e bokseve 60W+20W+3W.

Frekuenca:38Hz-20KHz

Bokset vijne se bashku me telekomanden drejtuese

Me buton on/off, vend per USB, SD/Input

Marka Amani
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 72 orëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Boks me bluetooth Amani 3 ne 1 A10

Lidheni me smartphonin tuaj apo cdo paisje qe deshironi me bluetooth apo wireless

Ne kuti ndodhen 3 bokse 1 i madh dhe 2 te vegjel qe transmetojne muzike nga paisja juaj por edhe FM Radio

Fuqia e bokseve 60W+20W+3W.

Frekuenca:38Hz-20KHz

Bokset vijne se bashku me telekomanden drejtuese

Me buton on/off, vend per USB, SD/Input

Fleta e të dhënave

Marka Amani

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin brenda 72 orëve, në varësi të zonës tuaj specifike, per 5-7 dite.

26 produkte te tjere ne te njejten kategori: