Kufje me lidhje Bluetooth per te degjuar muzike dhe per te folur ne telefon pa fisha
Audio e paster dhe efekt shume i mire basi. Lidhje Bluetooth 4.0
Me 1 karikim te plote baterie mund te degjoni muzike deri ne 15 ore
Koha minimale per t'u karikuar plotesisht eshte 3 ore. Karikim me fishe micro USB
Mikrofon i integruara per te bere telefonata pervec se mund te degjoni muzike
Shume praktike dhe te rehatshme. Mund te perthyhen per t'u mbajtur lehtesisht me vete

Marka Genius
Garancia 6 muaj
Kohezgjatja e baterise deri ne 15 ore
Kapaciteti i Baterise 500mAh
Pesha 160 g
Lidhja e Kufjes Wireless/Bluetooth
Permasat (cm) 17.9 x 14.6 x 7.1
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Kufje me lidhje Bluetooth per te degjuar muzike dhe per te folur ne telefon pa fisha
Audio e paster dhe efekt shume i mire basi. Lidhje Bluetooth 4.0
Me 1 karikim te plote baterie mund te degjoni muzike deri ne 15 ore
Koha minimale per t'u karikuar plotesisht eshte 3 ore. Karikim me fishe micro USB
Mikrofon i integruara per te bere telefonata pervec se mund te degjoni muzike
Shume praktike dhe te rehatshme. Mund te perthyhen per t'u mbajtur lehtesisht me vete

Fleta e të dhënave

Marka Genius
Garancia 6 muaj
Kohezgjatja e baterise deri ne 15 ore
Kapaciteti i Baterise 500mAh
Pesha 160 g
Lidhja e Kufjes Wireless/Bluetooth
Permasat (cm) 17.9 x 14.6 x 7.1

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

21 produkte te tjere ne te njejten kategori:

<