Card Ultra Android Microsdhc 16 gb+Adapter DSD+Memory Zone App 100MB/S Class 10 UHS-I

22669

Karte memorie Sandisk Ultra microSDHC + Adaptor DSD.

Me kapacitet 16GB dhe class 10. Adaptori mund tju lejoje te vendosni kartat SD ne cdo paisje

Projektuar per smartphonet Android dhe tableta.

Shpejtesia e leximit dhe shkrimit 100Mb/s. Full HD

Transferoni dhe lexoni te dhenat tuaja me nje shpejtesi dhe cilesi maksimale

Kjo e bën karten ideale për regjistrimin e aventurave në natyrë, udhëtime në fundjavë, apo cdo aventure tjeter

Marka SanDisk
Kapaciteti 16 GB
Shpejtesia e Shkrimit 100 Mb/S
Shpejtesi Leximi 100 Mb/S
Rezolucioni Full HD
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Karte memorie Sandisk Ultra microSDHC + Adaptor DSD.

Me kapacitet 16GB dhe class 10. Adaptori mund tju lejoje te vendosni kartat SD ne cdo paisje

Projektuar per smartphonet Android dhe tableta.

Shpejtesia e leximit dhe shkrimit 100Mb/s. Full HD

Transferoni dhe lexoni te dhenat tuaja me nje shpejtesi dhe cilesi maksimale

Kjo e bën karten ideale për regjistrimin e aventurave në natyrë, udhëtime në fundjavë, apo cdo aventure tjeter

Fleta e të dhënave

Marka SanDisk
Kapaciteti 16 GB
Shpejtesia e Shkrimit 100 Mb/S
Shpejtesi Leximi 100 Mb/S
Rezolucioni Full HD

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

29 produkte te tjere ne te njejten kategori: