Card Ultra SDHC 16 gb Sandisk,80mb/S Class 10 UHS-I

22672

Karte memorie Sandisk Ultra SDHC / SDXC UHS-I

Me kapacitet 16GB dhe class 10

E projektuar per kamerat dhe regjistrimin e aventurave në natyrë, udhëtime në fundjavë, apo cdo aventure tjeter

Shpejtesia e leximit dhe shkrimit 80Mb/s. Per imazhe cilesore Full HD

Transferoni dhe lexoni te dhenat tuaja me nje shpejtesi dhe cilesi maksimale

  

Marka SanDisk
Rezolucioni 1080 p
Kapaciteti 64 GB
Shpejtesia e Shkrimit 80 Mb/S
Shpejtesi Leximi 80 Mb/S
Rezolucioni Full HD
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Karte memorie Sandisk Ultra SDHC / SDXC UHS-I

Me kapacitet 16GB dhe class 10

E projektuar per kamerat dhe regjistrimin e aventurave në natyrë, udhëtime në fundjavë, apo cdo aventure tjeter

Shpejtesia e leximit dhe shkrimit 80Mb/s. Per imazhe cilesore Full HD

Transferoni dhe lexoni te dhenat tuaja me nje shpejtesi dhe cilesi maksimale

  

Fleta e të dhënave

Marka SanDisk
Rezolucioni 1080 p
Kapaciteti 64 GB
Shpejtesia e Shkrimit 80 Mb/S
Shpejtesi Leximi 80 Mb/S
Rezolucioni Full HD

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

28 produkte te tjere ne te njejten kategori: