Adaptor OTG i-USB 2.0/3.0 128 GB

23542

Adaptor OTG i-USB 2.0 dhe 3.0

Me kapacitet 128GB. Me dy koka 2.0 dhe 3.0

Per transferimin e te dhenave ne menyre sa me te shpejte dhe me nje performance te larte

Kompatibel me te gjitha paisjet Apple. Transmetoni te dhenat nga telefoni juaj direkt ne kompjuter

Kapaciteti i USB-se 128GB
Tipi i USB-se USB 2.0, USB 3.0
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Adaptor OTG i-USB 2.0 dhe 3.0

Me kapacitet 128GB. Me dy koka 2.0 dhe 3.0

Per transferimin e te dhenave ne menyre sa me te shpejte dhe me nje performance te larte

Kompatibel me te gjitha paisjet Apple. Transmetoni te dhenat nga telefoni juaj direkt ne kompjuter

Fleta e të dhënave

Kapaciteti i USB-se 128GB
Tipi i USB-se USB 2.0, USB 3.0

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë