Freskuese-USB me Ore Led Omega

7800

1 990 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen

Pershkrimi

Freskuese-USB me Ore Led Omega 

Nje risi e cila vjen eskluzivisht tek ne.

Ore LED e cila tregohet duke ju freskuar dhe duke u lidhur me kompiuterin.

Pervec se ju tregon oren ne nje menyre shume inteligjente ajo edhe ju freskon gjate punes tuaj ne kompiuter.

Ka nje Buton icili sherben per fikjen dhe ndezje.

Ne momentin kur rrotullohet aty shfaqet  ora virtuale me drita LED.

Informacioni per tregimin e ores kalon nepermjet USB-se.

Ka gjithashtu nje zgjatues fleksibel te cili mund te perthyhet ne drejtime te ndryshme.