USB SanDisk Dual Drive M3.0 32GB

USB qe ju lehteson transferimin e te dhenave nga kompiuteri ose laptopi juaj, ne smartfonin tuaj Android.

Pajisja ka hyrje USB nga njera ane dhe hyrje micro-USB ne anen tjeter.

Kompatibel me smartfone Android qe suportojne teknologjine OTG (On The Go),

Hyrja USB eshte me shpejtesi 3.0, qe mundeson transferim te shpejte te te dhenave (Deri ne 150MB/S)

Kapaciteti i USB-se 32GB
Tipi i USB-se USB 3.0, USB + Micro USB
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

USB SanDisk Dual Drive M3.0 32GB

USB qe ju lehteson transferimin e te dhenave nga kompiuteri ose laptopi juaj, ne smartfonin tuaj Android.

Pajisja ka hyrje USB nga njera ane dhe hyrje micro-USB ne anen tjeter.

Kompatibel me smartfone Android qe suportojne teknologjine OTG (On The Go),

Hyrja USB eshte me shpejtesi 3.0, qe mundeson transferim te shpejte te te dhenave (Deri ne 150MB/S)

Fleta e të dhënave

Kapaciteti i USB-se 32GB
Tipi i USB-se USB 3.0, USB + Micro USB

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë