USB SanDisk Cruzer Force 16GB

23515

USB e markes Sandisk modeli Cruzer Force

USB eshte e tipi 2.0, me kapacitet 16 GB

Shpejtesi ne transferimit e te dhenave

Me ngjyre te zeze dhe te kuqe

Marka SanDisk
Kapaciteti i USB-se 16GB
Tipi i USB-se USB 2.0
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 72 orëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

USB e markes Sandisk modeli Cruzer Force

USB eshte e tipi 2.0, me kapacitet 16 GB

Shpejtesi ne transferimit e te dhenave

Me ngjyre te zeze dhe te kuqe

Fleta e të dhënave

Marka SanDisk
Kapaciteti i USB-se 16GB
Tipi i USB-se USB 2.0

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin brenda 72 orëve, në varësi të zonës tuaj specifike, per 5-7 dite.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: