Usb Sandisk Ultra Flair 64gb 3.0

22824

USB e markes Sandisk me kapacitet 64GB

Tipi i USB-se 3.0 e cila eshte 15X me e shpejte se USB 2.0

Ruani kujtimet tuaja me te bukra apo dokumentet e punes

Nje dizenjo elegante dhe shume e vecante

Marka Sandisk
Kapaciteti i USB-se 64GB
Tipi i USB-se USB 3.0
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

USB e markes Sandisk me kapacitet 64GB

Tipi i USB-se 3.0 e cila eshte 15X me e shpejte se USB 2.0

Ruani kujtimet tuaja me te bukra apo dokumentet e punes

Nje dizenjo elegante dhe shume e vecante

Fleta e të dhënave

Marka Sandisk
Kapaciteti i USB-se 64GB
Tipi i USB-se USB 3.0

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë